Malkiq_Princ's Profile Page

понеделник, 26 октомври 2009 г.

Не го разбирам този живот


Не го разбирам този живот .... Изглежда за всички върховото постижение е да си намерят ебач или иначе казано приятел (ка) , който (която) да играе център на тяхната вселена. А когато се случи е много важно и явно нормално да заебеш хората,кото до вчера си наричал приятели, заради един единствен човек, който в повечето случаи познаваш от много по кратко време от тях . Та се питам аз ли съм сбъркан или хората около мен са сбъркани ?!

То всичко започна със сестра ми и нейния ебач,ама си мислех ,че само тя е сбъркана, защото ония все пак има чинии със свастики у тях и целта му в живота еволюира от мутра в охрана, което според мен е едно и също,но ... та откакто тя ходи с него сме се виждали 3 пъти за последните три години и то все случайно и също тъй случайно пропусна да ми се обади за рождения ми ден и да ме извести, че си е сменила номера . А едно време не можеше да си дочака ваканциите и събота и неделя, за да дойде да се видим .

Следващата поразена от любовната вълна беше една бивша съученичка . Още в осми клас се запозна с един в чата и той се превърна в център на вселената й. Деноношно висеше пред компютура стига той да е на работа, за да могат да си пишат, за щастие тогава нямаше скайп все още, иначе сигурно денонощно щеше да е със слушалите и микрофона на главата в очакване да осъществят контакт . Та през времето докато ние бяхме "примерни " ученици ония ходи до Америка, еба се с китайки, а тя си го чакаше неотлъчно пред компа. Преди две години имаше развитие - компа ежолюира в лаптоп . И тя с триста зора успя да замине за града в който живее мъжа на мечтите й . Той в момента си има приятелка сериозна, но отвреме на време се обажда на тая мойта и се чука с нея . През останалото време тя продължава да виси пред компа ,но сега си стои в къщи понеже в тоя град няма много познати, но и през ум не й минава колко е жалка .

Поредната в списъка преди известно време замина на гости при леля си в Австрия за през лятото и там го срешна него - 18 годишен левент от бълграски произход с дъщеричка на 1 година от девойка австрийка , с която не подържа връзка,но мама и тате плащата издръжка на малката . И хайде , ходи на уроци по немски ,кандидатсва и я приеха да учи в Австрията. Прибира се отвреме на време , обикновено с ония и все са по семейни вечери и меруприятия, но понякога й се намира време за едно кафе.

Но най - смотан от всичките ми се вижда последния случай, в който едно видимо умно момиче напусна големия град, в който живееше и все се оплакваше как й е скучно и не може да си намери подходяща работа,за да се премести в малко градче на гъза на географията при приятеля си ,понеже виждаш ли той бил си намерил хубава работа като снабдител и не искал да си търси нова, та за това тя ще живее в дядовата ръкавичка с майка му, баща му и сестра му, а само до преди месец обясняваше как с Иван нямало да предприемат нищо такова,докато не изкарват достатъчно, за да имат собствен покрив над главите .

През цялото това време докато тия всичките срещат "единсвения", аз имам връзка, но винаги съм бил свободен да се виждам с тях, да си говорим по телефона и се питам аз ли съм сбъркан, или на другите дъската им хлопа ?! Как се случва така,че един човек измества всички, които познаваш от години и то до такава степен,че да не се сетиш за тях ?! Не ми казвайте, че това е любов. Познавам я тая - любовта, на мен не действа така и на обекта на любовта ми не пречи да си имаме лично време , тогава ? Аз ли съм единственият способен на зряла връзка и отново ли съм изпреварил времето си ? Ей такива неща ме вълнуват последната седмица.

А днес имах одисея с банкоматите. Специално хвнах автобуса от нас до центъра,за да си изтегля пари от единсвения банкомат на ОББ в центъра, друг съм виждал самов мола и пред самата банка,която обаче е на такова място, че не ми върши работа. Питате що не ползвам друг бакомат ли , ами просто е от другите банкомати ми взима левче за всяко теглене . И тъй отиваме двамата с приятеля ми ,заставам пред банкомата почти пъхам картата и чета на екрана "Устроиството не работи". Викам ебал съм го едния лев отсреща има банкомат на Пощенска банка от него ще си изтегля и после ще ходим да си купя дънки от "моя" магазин с любезната продавачка, която винаги ми предлага такива,които ми харесват ...Стигайки до банкомата,явно по-примитивен от предния ,виждам лист А4 с надпис "Банкоматът не работи временно". Вече съм ядосан , ще се наложи да подмина магазина, за да стигна до следващия банкомат и после ще се връщам . Косьо ме увещава да минем първо през магазина,щото можело да не ми хареса нищо, а и бил гладен вече,но аз се инатя,че искам да тегля пари и стигаме до следвщия неработещ банкомат . Вече съм ядосан и решавам да пробвам за последно на следващия . Работи ! Работи! Само дето не го разцелувах като изплю парите. Вече съм доволен и отиваме в магазина , а там продавачката ме информира,че новите модели щели да пристигнат в началото на ноември . Но все пак ходихме на китайски ресторант и преядах с паниран сладолед , ПЪК .


сряда, 7 октомври 2009 г.

Не трябва да ме харесвате, защото ...

Никак не обичам да ставам рано, даже ако съм се уговорил с някой за нещо преди 12 на обяд обикновено просто не го правя. Обичам да спя до късно и това си е. Не разбирам как може някой да става рано дори когато не е на работа .
Напоследък нямам достатъчно време да се виждам с приятелите ми, но те от своя страна не ми влизат в положението, мислейки си, че да седиш цял ден в магазина и да си клатиш краката и моята работа са еднакво измореителни неща и след няколко поредни нощни смени мога без проблемно да обикалям дискотеките или да се разхождам до Несебър, вместо да се наспя и да си почина.
Не обичам да пия алкохол и винаги се цепя от колектива по тази причина.
Не слушам чалга и следователно и трудно да ме накарате да отида на дискотека, а кръчмите са абсолютно изключени.
Не се вълнувам от коли, спортове и жени с големи гърди, но лишени от всякакъв мозък.
Не признавам авторитети и не обичам да ми правя неща, когато ми заповядват .
Като цяло не обичам децата, твърде много пищят и се лигавят, естествено изкючвам моето.
Ненавиждам пикли, които използват кучетата си като модни аксесоари и ги разнасят под мишница вместо да оставят животното да си върви и да си върши нуждите.
Смятам, че на обществени места не бива да се пуши .
Според мен трябва да забранят на хората да отглеждат кучетата си вързани на двора или затворени в част от апартамента по цял ден. Такива хора трябва да прекарат няколко дни така както отглеждат "любимците си" .
Пенсионерите нямат място в градските автобуси, да им направят пенсионерски. Никога не им правя място, като не могат да се возят прави и виждат пълен автобус да не се качват.
Много мразя да обяснявам очевидни за мен неща .
Не обичам да подреждам, имам чувството, че ако всичко си е на мястото сякаш никой не живее в апартамента.
Не мога да готвя,но за сметка на това съм много капризен по отношение на храната. Ако нещо не ми изглежда вкусно на външен вид не бих го изял.
Не бих излязал с някой ,ако доведе и гаджето си, не искам да се чувствам като нощна лампа .
Дразня се на двойки ,които не спират да се мляскат на обществено място. Разбирам да се целунат веднъж, ама да излезеш на кафе и само да се мляскаш с някой ми се вижда като парадиране.
Не робувам на модните тендеции и не обичам да ме имитират.
Често подминавам познати хора без да им се обадя, просто защото си мисля разни други неща и не се заглеждам в хората .
Не обичам да стоя дълго на едно място и бързо се отегчавам.
Не харесвам кучета по-малки от кокери с изключение на френския булдог.
Не обичам да говоря по скайп, предпочитам да пиша и да си слушам музика .
Никога не съм гласувал ,защото политиката ме отегчава .
Не обичам като изляза с някого да слушам къде го боли,какво му предписал доктора, на колко доктора ходил, как всичко е много скъпо, как парите не стигат, и изобщо негативните хора не ги обичам.
Не разбирам отчаяното желание на всички да се махат от България, за да ходят да слугуват в чужбина .
Не чета книги, макар че преди много обичах, сега някак си не ми е толкова интересно, а и не мога .
Не мога да прекарвам толкова време колкото ми се иска с дъщеря ми .
Не обичам да се извинявам, дори когато знам , че съм сгрешил.
Не ходя на църква и всички тези църковни вярвания ми се виждат голяма глупост.
Не подуржам връзка с майка ми и сестра ми, защото не виждам смисъл в това.
Не си падам по семейни сбирки и мразя Коледа и целия декември месец .
Дразни ме фалшивостта на хората.
Искам винаги да става на моето и не обичам да ми висят на главата .
Никога не си правя планове и хоратя смятат , че съм неорганизиран, безотговорен и хаотичен.
Твърде съм разсеян.
Обичам да си отмъщавам и да злорадствам.
Егоист съм.
Обичам себе си и не се интересувам от хорското мнение .
Не мога да лъжа някого колко му отива тази блузка при положение, че мисля, че е грозна .

Спирам до тук, че мога да си пиша така до утре . Както се пее в една песен " beautiful wasted time for me ..."

вторник, 6 октомври 2009 г.

Лексикон ,ама малко откраднат ;)

1. Били ли сте арестувани? Не
2. Целували ли сте някой, който не сте харесвали? Да
3. Спали ли сте до 5 следобед? Да
4. Изключвали ли са ви от училище? Не точно ...
5. Изпитвали ли сте любов от пръв поглед? Чак любов май не
6. Съсипвали ли сте си колата в катастрофа? Не
7. Уволнявали ли са ви от работа? Не
8. Уволнявали ли сте някого? Не
9. Пели ли сте на караоке? Да
10. Насочвали ли сте оръжие към някого? Не
11. Целували ли сте се под дъжда? Да
12. Имали ли сте близък досег със смъртта (вашата собствена)? Да
13. Виждали ли сте някой да умира? Да
14. Играли ли сте на бутилка? Да
15. Пушили ли сте пура? Да
16. Седяли ли сте на покрив? Да
17. Прекарвали ли сте някой през граница в друга държава? Не
18. Бутали ли са ви в басейн напълно облечен? Не
19. Чупили ли сте си кост? Да
20. Бягали ли сте от училище? Да
21. Яли ли сте насекоми? Не
22. Ходили ли сте насън? Да
23. Разхождали ли сте се на плаж под лунна светлина? Да
24. Карали ли сте мотоциклет? Не
25. Късали ли сте с някого? О, да
26. Лъгали ли сте, за да избегнете глоба? Не
27. Летели ли сте с хеликоптер? Не
28. Бръснали ли сте си главата до голо? Не, само първи номер
29. Скачали ли сте от покрив? Да
30. Докарвали ли сте приятеля/приятелката си до сълзи? Май да
31. Яли ли сте змия? Не
32. Участвали ли сте в протест/демонстрация? Да
33. Пърдяли ли сте на атракцион в увеселителен парк? Не
34. Бойкотирали ли сте сериозно и целенасочено нещо/някого? Не
35. Участвали ли сте в банда? Не
36. Показвали ли са ви по телевизията? Да
37. Стреляли ли сте с огнестрелно оръжие? Не
38. Плували ли сте голи? Да
39. Правили ли сте шевове на нечия рана? Не
40. Карали ли сте сърф? Не
41. Обаждали ли сте се на 112 или друг спешен номер? Не
42. Пили ли сте направо от бутилка с алкохол? Мда
43. Били ли сте оперирани? Да
44. Тичали ли сте голи на обществено място? Да
45. Карали ли са ви с линейка в болница? Да
46. Губили ли сте съзнание, без да пиете? Да
47. Пикали ли сте в храстите? Че кой не е ?
48. Бягали ли сте от полиция? Не
49. Дарявали ли сте кръв? Не
50. Хващали ли сте телена ограда под напрежение? Не
51. Яли ли сте крокодилско месо? Не
52. Убивали ли сте животно, когато не сте на лов? Ъм ... една риба ....
53. Попикавали ли сте се на обществено място? Не
54. Промъквали ли сте се в кино, без да плащате? Не
55. Рисували ли сте графити? Да
56. Обичате ли още някой, който не е редно да обичате? Да,ама що пък да не е редно ?
57. Слагали ли са ви белезници? Да
58. Вярвате ли в любовта? Да
59. Били ли сте се? Да
60. Крали ли сте нещо? Не
61. Яли ли сте охлюви? Не
62. Давали ли сте пари на бездомни/просяци? Да
63. Помагали ли сте на някой да изкара изпит? Да
64. Удряли ли сте някого с бухалка или пръчка? Да
65. Били ли сте толкова уплашени, че да се разплачете? Не
66. Нападало ли ви е куче? Да
67. Били ли сте съдени? Не

И туй то, за въпроси и контакти търсете разклонители :D . Да знам, звучи вече банално ,понеже по всички скайпове и където другаде може да се сложат "смислени" мисли все това пише,но ми се щеше и на мен да го пльосна някъде :)