Malkiq_Princ's Profile Page

неделя, 29 ноември 2009 г.

За мен от мен


Една част от мен смята, че е нужно да говори за мен, другата не е много съгласна , но в крайна сметка бях решил, че тоя блог ще е за мен, тъй че що пък да не говоря за себе си ?! Разбира се мислите ми са хаотични и неподредени , все пак водя спор със себе си . И така, започвам и да видим до къде ще стигна ... Ако ви се струва твърде объркано не го четете .
Не обичам да се возя на такси, предпочитам автобусите и метрото , но обичам да ме возят в кола . Не искам да карам кола, но обичам да карам колело .
Като бях малък исках да имам кон, като се качих на кон реших,че много друса :) .
Не обичам да си правя планове , случайността е значително по-вълнуваща .
Не обичам да си казвам цялото име. Имам усещането, че не е мое и това не съм аз .
Обичам да се разхождам късно вечер сам и да се вглеждам в светещите прозорци и да си представям хората,които живеят там .
Страхувам се ,когато срещна мъж или дори момче в тъмното.
Преди обичах да гледам ужаси, сега предпочитам детските филми и семейните комедии .
Насилието не ме привлича, но обичам кръвта . Да ... тя ме успокоява .
Имам висок праг на чувствителност към болка и не мога да разбера как може някой да мрънка при положение, че малко се е порязал . Аз в повечето случаи разбирам, че имам някъде раничка доста по-късно от момента ,в който се е получила .
Не обичам да се разделям с вещите си, липсват ми ,сякаш са хора .
Обичам да ми подаряват плюшени играчки . Винаги разбирам, когато един подарък ми е подарен с любов и ,когато просто е нещо купено от първия магазин по пътя.
Не обичам да си суша косата със сешуар (тази дума е много смотана, хем трудно се произнася, хем трудно се пише, също като пенюар, чекмедже, чорапогащник, комбинизон и ... сега за друго не се сещам ) .
Сутрин мога да ям единсвено сладки неща, иначе ми се повръща .
Когато бях малък се страхувах да оставам сам в тоалетната , защото там живее тоалетното чудовище, което яде малки деца , за това винаги оставях вратата на тоалетната отворена и сега го правя за всеки случай .
Никога не гледам новини, ужасно са скучни. Като малък, докато ядях винаги гледах "Алиса и дивитте лебеди " , но касетата се счупи .
Много исках някой да ми построи къщичка на дърво, но така и не се случи .
Винаги съм знаел, че съм различен , но не смятам, че трябва да парадирам с това .

събота, 21 ноември 2009 г.

Случайност или ...


Преди малко си правих нещо като тест, ако някой реши да си го прави идеята е следната:

1. Пускате wnamp-a си в режим shuffle .

2. Четете въпросите и с натискането на буквата B (латинско) сменяте песните.

И тъй ето какво ми се падна на мен:


1.Мъж ли си или жена ?

Manchild - КариZма

2. Опиши се :

Самотен човек - Остава

3. Как се чувстваш ?

Я сочла с ума - Тату

4. Къде живееш ?

In my mind - Antiloop

5. Ако можеше да отидеш някъде, къде щеше да отидеш ?

From Paris to Berlin - Infernal

6. Любимия ти начин за придвижване ?

Тунела - Миленита

7. Какъв е най-добрия ти приятел ?

Imaginary - Evanescence

8. Ти и твоят най-добър приятел сте ...

Victorious - Nosferatu and Endymion

9. Какво е времето навън ?

Ще вали - КариZма

10. Любимото ти време от деня ?

Darkness - Darren Hayes

11. Ако живота ти беше ТВ шоу как щеше да се казва ?

Let's fuck - Dj Rooster & Sammy Peralta

12. Какво е живота за теб ?

Storm - Lifehouse

13.Връзката ти с любимия човек е ...

Broken promise -Placebo

14. Твоят страх ?

Високо - FSB

15.Какъв съвет би дал на хорарата ?

Never stop to rock - Руши Виденлиев

16. Мисълта ти за деня е ...

Music matters - Faithless feat. Crass Fox

17. Как би искал да умреш ?

Fuck on cocaine - Lisa Lashes

18. Твоето мото ?

Кавали - Румънеца и Енчев

неделя, 15 ноември 2009 г.

Ииии ... вали дъжд ...или животът на един чадърник


Ииии ... вали дъжд, мда . Забелязал съм , че повечето хора обичат дъжда, даже сега се сещам за един конкретен ,дето обичаше дъжда, а пък аз обичах него ... Добре де , "обичах" е силно казано, ама беше сладко хлапето и мислехме на едни вълни за повечето неща ,и хубаво се целуваше и добре изглеждаше по бански ... ииии ... мда , спирам се .
От вчера официално съм сам. Косьо се изнесе, още не знам дали е за добро или за лошо , но някак си ми е познато . Може пък да вземе да се ожени най - после за онова, дето прилича на травестит и се назовава негова приятелка. Не че ревнувам, ама е грозна мадамата .
Аз пък не обичам дъжда. Натъжава ме , дъждовното време не е време за самотници . Друго си е да има с кой да се сгушиш и да гледаш някой филм, имам в предвид човек, кучетата и котките не вършат същата работа. Моето в момента е също толкова отегчено,колкото съм и аз. Бяхме се приготвили за разходка, а сега ще си стоим в къщи . Като по закон по телевизията няма нищо интересно, само за изборите говорят. Аз дето по принцип не гледам тв веднъж да реша да погледам и да няма какво да гледам. Ама че късмет. Изобщо тоя месец май не ми върви. Уж съм в отпуска,ама по-скучна отпуска никога не съм имал. Всички са заети . Ама дъжда е виновен за всичко, не може ли да вали,докато спя ? Хем ще спя по-хубаво, хем като стана няма да вали и ще мога да ходя напред-назад. Щото хич не обичам чадърници, много са смотани . Отидеш до спирката на автобуса с чадърника ,той се намокри и като се качиш трябва да го свиеш и да се чудиш как да го държиш, че да не намокриш нито себе си, нито околните . Пък и все ги губя тез моите чадърници. Може пък и те мен да не обичат и да бягат. Според мен се крият, за да ги забравя я в кафето, я при някоя приятелка, я в нечия кола . Сигурно искат да си водят собствен живот. Ми така де ,живота на един чадърник не е много вълнуващ . Сещаме се за тях, само като ни потрябват и хич не ги питаме дали искат да се мокрят, а пък ако се счупят ги хвърляме в най- близката кофа, храсти или където там намерим и даже не им благодарим за вярната служба. Мечтата на всеки чадърник навярно е да бъде от тези,които използваме за плажа, но не от забитите дето са по 2 лв на час в най-добрия случай, а от онези домашните, дето ги носим заедно с багажа като ходим на море. Кеф голям, хем пътуваш напред-назад, хем цял ден зяпаш мадами или красиви спасители по плажа, а пък като се прибереш можеш да се фукаш на другите чадърници и да ти завиждат. Май обаче и това си има недостатъци - винаги може да те наака някоя чайка . Струва ми се,че би било интересно и да си чадърник на дете. Поне аз като малък си правех палатка от чадърника ми и възглавниците от дивана. И за парашут съм го ползвал, не че става, но беше важно да опитам. Добре ,че не реших да опитвам през терасата де, че бяхме на 14-тия етаж .
Сигурно има и чадърници клюкари , например тия по заведенията. Те по цял ден слушат хорските разговори, после ги разказват на птичките и клюките се разпространяват до всички чадърници . Също така има женски чадърници и мъжки чадърници. Женските са тези,дето се свиват достатъчно, за да се поберът в дамска чанта и обикновено са с разни цветя по тях. А мъжките са онези,големите дето имат връх отгоре и може да ги ползваш и за бастун, те обикновено са черни или едноцветни. Има и чадърници от неустановен пол - онези прозрачните найлоновите,дето са в ярки цветове . Като се обичат два чадърника си правят малко детско чадърниче и си висят тримата весело на закачалката .
Та това са те - чадърницте .