Malkiq_Princ's Profile Page

неделя, 10 април 2011 г.

Не жалей ...

В главата ми е пълно с картини, движат се като на филмова лента ... Те ... ние ... аз ...той и всички пропуснати възможности и неизказани думи. Само ако можеш да върна времето назад ... Колко много неща щях да направя, от които преди ме е било страх и колко много хора, които сега ги няма ,бих могъл да задържа край себе си . Може да е нещо дребно, може на вас в момента да ви изглежда незначително, но не отлагайте ! Понякога да се откажеш да направиш нещо дребно, значи да съжаляваш после цял живот . А това е фонът на моя филм .

2 коментара:

  1. Точно! Smart has the plans, stupid has the stories! :) Не трябва много да се мисли, ами да се рискува. Ако не друго, то опитът е най-големият учител!

    ОтговорИзтриване
  2. Попадам на размислите ти минути след като прочетох "Търтеят" на Ейбрахам Мерит. Ето цитат от него (сигурна съм, че няма нужда да коментирам).:
    ""И какво че в края на краищата те убиват? - попита той. - Живял си всяка една секунда! И още - възторгът от нощния полет! Търтей след търтей летят в нощния въздух по следата на някоя девственица. С всеки размах на крилете животът в теб става все по-силен, по-силен! И накрая - пламенният екстаз... пламенният екстаз на огъня... същността на живота, излъгал смъртта. Да, смъртта те настига в този пламък, но... но твърде късно! Умираш, но какво от това?! Ти си излъгал смъртта. Ти не съзнаваш, че смъртта те е настигнала, защото умираш в самото сърце на екстаза..."

    ОтговорИзтриване