Malkiq_Princ's Profile Page

събота, 31 януари 2009 г.

Малко филми и малко музика ...

Снощи гледах един филм,който ме разплака, а на мен рядко ми се случва да плача на филми. Смятам, че трябва да го споделя с вас .

Филмът разказва за младо семейство. Мъжът е уплашен от идеята, че жена му иска деца и решава да й подари кученце. Само че това кученце се оказва най-палавото куче на света. Има си собствен характер и не подлежи на никакви команди. Като цяло филма е смешен, но накрая кучето умира ... За сега субтитри няма на български, но който има желние да го гледа ,може да си го изтегли от zamunda. net


По ирония на съдбата моето куче отговаря на това описание и вероятно ще умре някой ден по същия начин - от преяждане. Звучи смешно,но на определена възраст корема на такива кучета сдава багажа и се получава преплитане. Надявам се само да не е скоро ...


Друг филм,който ми направи на скоро впечатление,макар че не е нов е Изкуствен интелект.

Дейвид (Хейли Джоуел Осмънт), малко момче-робот, е първият андроид, програмиран да изпитва емоции. Заедно с робота-жиголо Джо (Джуд Лоу) той се впуска в невероятно пътешествие в търсене на човешка обич. От панаира на плът, през завладения от секс град до ефирния подводен Манхатън, сетивата ни са бомбардирани с изумителни специални ефекти и поразяващите изображения на полу-човешки, полу-механични създания!
Много е тъжно на какво е способно едно дете, било то и механично, в желанието си да спе1ели майчината любов. Наистина много тъжен и емоционален филм. Който не го е гледал е пропуснал.

Ето и малко музика,която напоследък слушам...
http://zazz.bg/play:14c26f25 ДиС - Дали е жив - По принцип не слушам такава музика,но тази песничка ми хареса. Липсва простотията ,която по принцип лъха от рапа .

http://zazz.bg/play:c586fd0e Dar - K Live Club Phobia [piece] Това е моята любима музика,като стил . Смятам няма нужда да коментирам. Оставете се на въображението си,ако го имате .

http://zazz.bg/play:c61411c2 dario nunez & david vio ft. lunalyss - cubic (mario ochoa remix) Още любима музика ...

http://zazz.bg/play:8f13930f това е много яко,но е рязано. Ако някой знае как се казва оригинала ще го обичам много ;)

http://zazz.bg/play:5e5a4a1b maurizio_gubellin_and_peruz-feel_it Също много яко

Хайде стига толкова ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар