Malkiq_Princ's Profile Page

вторник, 2 февруари 2010 г.

02.02 ...


Нали днес е денят на педалите, както би се изразил всеки "нормален" (ще рече хетеросексуален) човек. Далеч съм от мисълта да се правя на жертва и да разправям колко е трудно да си гей и дрън дрън глупости. Сигурен съм ,че това може да го прочетете на много други места. Трудността не идва от факта,че си гей или лесбийка ,а от това,че те е страх да бъдеш себе си, защото някой няма да те хареса , но е много лесно да се жалваш и да повтаряш колко си неразбран . Някой някога беше казал (ще ме прощавате,но не помня имена) следното : " Да бъдеш никой , но себе си , в свят, който прави всичко възможно да те превърне в някой друг, означава да се бориш в най - трудната битка, в която някое човешко същество може да се бие, и да не спираш никога."

Идеята на този ми пост е да ви напиша някои факти за хомосексуалността,които може би не знаете, ей така, за развиване на общата култура.

Роднините на гей мъжете от женски пол са по-плодовити от останалите жени .

Всички ембриони в началото се развиват като женски, независимо какво предполагат техните XX или XY хромозоми. Започваш да ставаш мъж едва когато ,в определен момент от бременността, мозъкът на ембриона е маскулинизиран от поток полови хормони.

Всеки по-голям брат, който имате увеличава възможността да сте гей. Това се нарича "Ефектът на големия брат". Женското тяло счита мъжкия ембрион за чужд и изпраща андрогени, които правят сексуалността по-женствена, при всяко следващо зачеване на син тялото отговаря по-бързо и по-ефективно, за това и възможността детето да се роди гей се увеличава.

Според изследване ,проведено при момченца, които са били родени с много малки или без пениси и са били кастрирани и отглеждани като момичета, щом пораснели те неизменно харесвали момичета.

Изводът е ,че каквито и да се родят децата ви, те все пак са ваши деца, и ако наистина ги обичате, сексуалната им ориентация не би трябвало да ви притеснява.

И все пак честит празник на всички, които имат повод да празнуват, пък било то Петльов ден. Световния ден на влажните зони или просто факта,че са различни.

9 коментара:

  1. не обичам думата "педали"... не трябва да смяташ, че всички хетеросексуални хора биха я използвали...

    ОтговорИзтриване
  2. Говоря по птинцип,а иначе всяко правило има изключения . Ако си простак, думата е "педали", ако не си чак толкова прост ще кажеш нещо,което не звучи така просто,но смисълът е същия ...

    ОтговорИзтриване
  3. Виж, аз съм против тия, които обърнаха тая природно обусловена слабост в професия, шоу, парад ,маскарад и пр...Именно те са ония кресльовци, въртящи задници по улици и медии и плач за неразбиране...Какво разбират под разбиране?! -Да се закълчотя и аз ли:)))
    На такива и педал и кавал и каквото да им кажеш , все тая :)

    ОтговорИзтриване
  4. Аз вече писах някъде по-назад в постовете,че телевизията създава много погрешно мнение за гейовете. Нормално е това ,която гледате по телевизията да са феминизирани анално разглезени хомоцарици,защото този имидж ще е гледаем и продаван. Ако си гей, но изглеждаш като нормален мъж едва ли би привлякал кой знае каква аудитория .

    ОтговорИзтриване
  5. Нали :) Аз познавах на времето един истински гей ...отдавна беше още 1973г ,музикант, тогава беше на моите години, даваше уроци по пиано, беше ни съсед, извънредно фин човек ,възпитан...Никога не е направил и намек за нещо. Вероятно имаше партньор(и), но беше извънредно дискретен.
    Как и защо да нагрубиш такъв човек?!
    А тия клоуни сами ме дърпат за езика :)))

    ОтговорИзтриване
  6. Има и друг момент ... някак си не ми се вижда редно хетеросексуалните да могат да си изразяват любовта на всевъзможни места, като например да се мляскат и натискат в кафето или по улицата, а другите да трябва да пазят желанията си в тайна. Нали все за любов става дума ? Иначе съм далеч от мисълта да се прави с цел показност, но както нормалните си вървят за ръка,какво ако и другите го правят например ? Никого няма да убие такова нещо .

    ОтговорИзтриване
  7. Да,разбира се, но и има и хетеросексуални, които...прекаляват,меко казано...То май е като разликата еротика- откровенна порнография ..
    И пак опираме до възпитанието на чувствата :)

    ОтговорИзтриване
  8. Много хубаво казано "възпитанието на чувствата":) иначе... свят широк, хора разни. За мен е важно да спра да се ядосвам когато видя някой ПОЗЬОР по улицата и в същото време да мога да възприема такава двойка без задни мисли и "луелуе мале" ако хората са готини и си заслужават... в крайна сметка какво ми пука с кой си ляга когато с някой мога да си говоря и да ми е весело и да ме прави по-добър човек...

    ОтговорИзтриване
  9. @ Кръстю не само възпитание на чувства,но и хорско възпитание.

    @ Keti Първо, добре дошла на моята планета. :) Позьори ше престане да има,когато спрем да реагираме с "луелуе мале". Те точно това искат, да им се обръща внимание. Като спре да ни прави впечатление ,ще им писне и на тях. Иначе си права,не е важно с кого си лягаш,важното е какъв човек си .

    ОтговорИзтриване